۲۰ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۴۹

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود مطرح کرد:

برخورداری ۵۶ درصدی استان سمنان از خدمات علوم پزشکی شاهرود

برخورداری ۵۶ درصدی استان سمنان از خدمات علوم پزشکی شاهرود

شاهرود- رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به بهره مندی ۵۶ درصد از پهنه جغرافیایی استان از خدمات این دانشگاه گفت: این دانشگاه با کسب ۹۷ امتیاز حائز مقام اول در ۱۰ قطب دانشگاهی کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس موسوی عصر چهارشنبه در جمع اصحاب رسانه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود درباره حوزه تحت پوشش این دانشگاه، بیان داشت: شهرستان های شاهرود و میامی با مساحت ۵۰ هزار کیلومتری در مسیر عبور سالانه ۱۵میلیون مسافر و زائر امام رضا(ع) واقع شده است که ضمن ارائه خدمات پزشکی به آنان تصادفات و سوانح مرتبط را نیزتحت پوشش خود دارد که این میزان ۵۶درصد از سهم کل استان سمنان را به خود اختصاص می دهد.

وی با اشاره به پروژه های انجام شده در حوزه پزشکی شرق استان سمنان، افزود: افتتاح پروژه های حوزه سلامت، کسب رتبه اول در پیشرفت و اجرای پروژه ها که ۱۰منطقه آمایشی بدین منظور تعریف شده است، کسب رتبه پیشتاز استقرار مدیریت عملکرد در سال۹۴، احداث پلی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه، پروژه تامین فضای پلی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی با مشارکت خیران، اجرای پروژه آمفی تئاتر و ... را می توان از مهمترین پروژه ها بر شمرد که نتایج ارزیابی و پایش برنامه های عملیات دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با تعداد ۴۴پروژه و کسب ۹۷ امتیاز حائز مقام اول در ۱۰ قطب دانشگاهی کشور است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ضمن تشریح عملکرد مرکز آموزش بالینی نیز گفت: یکی از اقدامات خوب و موثر این دانشگاه احداث مرکز آزمون آموزشی، پژوهشی درمانی بیمارستان امام حسین (ع) است چرا که پزشکان عمومی باید علاوه بر امتحانات تئوری امتحانات عملی را نیز پشت سر بگذارند تا استانداردهای یک آزمون را در حد بین المللی دارا باشد و افتخار می کنیم که شاهرود امروز در بین ۲۰مرکز آزمون کشور جز سه مرکز برتر در این زمینه به شمار می رود.

موسوی درباره تجهیز ام. آر. آی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نیز توضیح داد: احداث و تجهیز این مرکز یکی از مهمترین پروژه های شاخص دانشگاه به شمار می رود و این پروژه امروز به مراحل پایانی ساخت و افتتاحیه رسمی نزدیک می شود.

وی به روز کردن تجهیزات پزشکی شرق استان سمنان را در راستای کاهش دغدغه بیماران و جلوگیری از مسافرت های بین استانی برای دریافت خدمات پزشکی ضروری برشمرد و افزود: تکمیل و بهره برداری از ساختمان مراکز بهداشتی درمانی روستاهای بکران و حسین آباد کالپوش در شهرستان میامی و همچنین شهرهای رودیان و کلاته خیج در شاهرود از دیگر اقدامات علوم پزشکی در حوزه روستایی به شمار می رود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود درباره دستاوردهای پژوهشی این دانشگاه نیز به تاسیس مرکز رشد فناوری سلامت اشاره داشت و توضیح داد: این مرکز کمک می کند تا در زمینه سلامت به ارتقا دانش در این زمینه برسیم و راه اندازی مجله انگلیس زبان دانشگاه، اعتبار سنجی، اخذ مجوز و راه اندازی شورای اخلاق در پژوهش های علوم پزشکی از دیگر اقدامات در این بخش به شمار می رود.

موسوی درباره ثبت اختراعات دانشگاه علوم پزشکی شاهرود هم افزود: سه اختراع ملی توسط پژوهشگران و اعضای هئیت علمی به ثبت رسید که از جمله می توان به بازوی نگهدارنده تبلت و رایانه، قرص جوشان تصفیه کننده آب شرب و سنتز نانو پلیمر برای درمان تومورهای مغزی اشاره کرد.

وی همچنین به برگزاری ۱۵ کنگره و همایش ملی دانشجویان علوم پزشکی در شاهرود اشاره داشت و گفت: این همایش ها باعث تبادل اطلاعات بین افراد صاحب فن می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود یکی از مشکلاتی که در زمینه حوادث و بلایای طبیعی با آن مواجه هستیم را آسیب پذیری خود ساختمان خانه بهداشت روستایی در برابر بلایا و حوادث طبیعی دانست و تصریح کرد: معاونت بهداشت وزرات کشور با رونمایی از سامانه پشتیبانی خدمات بهداشتی خدمات شایانی را انجام داده است که امروز مشاور سازمان بهداشت جهانی در کاهش بلایا، شاهرود را در این زمینه پیشگام معرفی می کند.

کد خبر 3737918

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha